Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü

Küldetésünk

Mi, a HUSOM csapata – főnöktől a futárig, egytől egyig mindenki – imádjuk a húst. Sütve, főzve, grillezve, de leginkább szárítva! Szeretjük a színét, az illatát, az ízét, az érzést, amikor beleharapunk, és azt is, ahogyan szánkban kibontakozik a fűszerezés édes, erős vagy éppen borsos aromája.

Magától értetődik, hogy a beef jerky-t, vagyis a szárított marhahúst, nekünk találták ki! Az itthon még kevéssé ismert snack fajtának az USA-ban nagy hagyománya van, már az indiánok is ezt a csemegét fogyasztották. Nem csoda, hogy amikor találkoztunk vele, egyből ráharaptunk, és úgy döntöttünk, ezt az élményt veletek is meg akarjuk osztani. Úgyhogy beleástuk magunkat a beef jerky-k tudományába, kikísérleteztük a legjobb ízeket, és felkutattuk a legjobb minőséget garantáló partnereket. Így született meg a HUSOM.

Magasra tettük a mércét, mert mi is a legjobbat szeretjük, és nektek is csak azt akarjuk adni. A HUSOM kiváló minőségű hússzeletek különböző ízű pácolásával, majd hosszú idejű, alacsony hőfokon történő szárításával készül. A végeredmény egy proteindús, glutén- és laktózmentes, kalóriaszegény snack, kizárólag természetes alapanyagokból – gyakorlatilag nincs is benne más, mint a kedvencünk, a marhahús, és némi isteni fűszer.

Nekünk a HUSOM többet jelent egy márkánál. Egy valódi szerelemgyerek, egy küldetés! Szeretnénk, ha ti is annyira rákattannátok, mint mi, és magatokkal vinnétek kedvenceket sportoláshoz, utazáshoz, bulikra és koncertekre!

Üdv mindenkinek a húsimádók táborában!

Keresés